Svetovalec Priorin® Extra

Vaš spremljevalec na poti k zdravim lasem

Odločili ste se za nego las Priorin® Extra, da bi ohranili zdravje svojih las od znotraj. Naš svetovalec vam bo v prihodnjih tednih nudil podporo v obliki številnih koristnih nasvetov in informacij o negi las.

Samo 2 kapsuli Priorin® Extra na dan - 1 zjutraj in 1 zvečer – in vaše korenine bodo prejele pomembne mikrohranilne snovi ter s tem dodaten obrok energije, da bodo „bujno pognale“ s svežo vitalnostjo. Lasje naravno rastejo zelo počasi, zato so prvi manjši rezultati vidni po približno 4 tednih. Korenine delujejo skrite v lasišču. Tudi če ničesar ne čutite – bodite zadovoljni, ker delate dobro – lasem nudite najboljšo nego.

Priorin® Extra ohranja vaše lase krepke od korenine navzgor, saj hrani korenine od znotraj. V kombinaciji z izdelki za nego las krepi strukturo in rast vaših las. Priorin® Extra učinkovito pomaga zahvaljujoč mešanici pomembnih mikro hranilnih snovi:

 • Izvleček prosa: vsebuje izjemno veliko silikonskih spojin
 • Vitamin B 5: podpira obnavljanje celic
 • Cistein: temeljni naravni gradnik lasne sestave
 • Biotin: pomemben vitamin za normalni celični razvoj

 

Vaša ekipa Priorin® Extra vam želi vso srečo

Ali lahko lasje zrastejo do 30 metrov v enem dnevu?

Preberite več ...

Potrpljenje se izplača.

Po štirih tednih se končno pojavijo prvi manjši uspehi.

Uspelo vam je! Zaključili ste prve štiri tedne. Začetek je najtežji, zlasti prvih nekaj dni, ko napredek ni opazen. Toda z nego las Priorin® Extra ste zdaj na dobri poti. Korenine globoko v lasišču delujejo z vso silo in novi lasje potrebujejo čas, da se počasi, milimeter za milimetrom, prebijejo na površino. Zdaj se pojavijo prvi manjši rezultati – novo nastala lasna sestava: dokaz izjemne moči, ki jo ima zaradi mikrohranilnih snovi vsaka kapsula.

Naš motivacijski nasvet: masaža glave.

Kaj pravite na čudovito poživljajočo masažo glave za korenine, ki trdo delajo? Privoščite si strokovno pranje las in masažo lasišča pri frizerju ali prosite prijatelja ali partnerja! Masaža glave je pravzaprav preprosta!

S konicami prstov narahlo pritiskajte na glavo ter se s krožnimi gibi počasi pomikajte prek lasišča. Obenem posebno pozornost posvetite občutljivim predelom, kot so vrat, sence in predel okrog ušes – uživajte!

Pravilno pranje las:

 • Lase na kratko našamponirajte
 • Nato jih temeljito sperite in pri zadnjem izpiranju uporabite hladno vodo. Tako boste spodbudili prekrvavitev in zaprli pore.

Ali s pravo nego lasje rastejo hitreje?

Preberite več ...

Čudovit občutek.

Več je več. Uživajte v novem zdravju las!

Minila sta dva meseca nege las Priorin® Extra: Kako se počutite? Kakšne lase imate? Mnogi uporabniki, predvsem tisti z androgeno alopecijo poročajo, da so lasje opazno bolj čvrsti in bolj obvladljivi; manjši je tudi strah pred vsakodnevnim krtačenjem, saj lasje manj izpadajo. Izobilje hranilnih snovi v preteklih nekaj tednih je poskrbelo, da so korenine trdnejše in proizvajajo močnejšo sestavo novih las!

Naš motivacijski nasvet: sprostitev.

Stres vam zleze pod kožo in slabo vpliva na celotno telo. Včasih je tako močan, da so prizadete celo lasne korenine. Pri tem so vam lahko v pomoč nekatere malenkosti, na primer preprosta, vendar učinkovita dihalna vaja:

 • Za trenutek zaprite oči
 • Namerno vdihnite skozi nos
 • Občutite, kako se zrak pretaka skozi vas
 • Dihajte počasi in se osredotočite na izdih skozi nos
 • Intenzivno mislite na kratko, pozitivno besedo, na primer „vesel“ ali „miren“, vsakič ko izdihnete

To vajo lahko izvajate kadarkoli in kolikokrat želite. Videli boste: po njej bo vse nekoliko bolj sproščeno ...

Na kaj naj pazim pri izbiri krtače za lase?

Preberite več ...

Vaša harmonija je povrnjena.

Čestitamo!

Po približno treh mesecih popolne nege Priorin® Extra so vaši lasje preskrbljeni od korenin navzgor. Pomembne mikrohranilne snovi posebej krepijo lasne korenine in jim nudijo, kar potrebujejo za stalno tvorjenje las.

Če želite nadaljevati s redno nego, lahko preidete na osnovni vzdrževalni odmerek izdelka Priorin® Extra. To pomeni, da za aktivno oskrbo lasnih korenin vzamete le eno kapsulo na dan.

V nekaterih primerih je koristno nadaljevati s celotno nego Priorin® Extra, predvsem če gre za izpadanje las v primeru hude androgene alopecije. V tem primeru se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Če je izpadanje las hormonsko dedno, ga ni mogoče ustaviti „enkrat za vselej“, zato pomaga le stalna nega. Predvsem v tem primeru lahko osnovni dnevni vzdrževalni odmerek dopolnjujete s popolno nego Priorin® Extra dvakrat letno (zlasti spomladi in jeseni).

Naš motivacijski nasvet: slavite se!

Privoščite si nekaj, v čemer zares uživate, da proslavite svoje nove zdrave lase – wellness dan v priljubljenem zdravilišču, večerjo v vrhunski restavraciji z vašo najdražjo osebo ali celo vikend izlet.